URS Turun kirjamessuilla

URS on ujuttautunut myös Turun kirjamessuille. Uusrahvaanomaisia kirjoittajia saattaa tulla vastaan koska tahansa ja milloin tahansa, mutta varmimmin meidät löytää seuraaviin aikoihi seuraavista paikoista:

– Lauantaina 1.10. klo 14.00-14.45 olemme ns. kaffeklatsch-ohjelmassa scifiseurojen osastolla.  Olemme siis tavattavissa Turun scifiseurojen (TSFS ja Tutka) osastolla, jonka tarkka sijainti on vielä selvitettävä. Varsinaista ohjelmaa ei ole tiedossa, mutta meille saa tulla juttelemaan, ja mekin kyllä mielihyvin juttelemme kaikille kiinnostuneille.

– Samaisena lauantaina klo 17.30-18.00 esiinnymme Fiore-lavalla. Luvassa on lyhyt esittely projektista, tietoa uusista projekteista sekä lukunäytteitä, ja toivon mukaan myös keskustelua yleisön kanssa.

Messuilla ovat läsnä ainakin allekirjoittanut, Tarja Sipiläinen, Venla ”V.K.” Lintunen sekä Markus Harju. Huhutaan, että myös salaperäinen Kalervo Rauta-Kalske saattaa olla paikalla.

Tervetuloa kuuntelemaan ja vaikka nykimään hihasta!

EDIT: Turun scifiseurojen tarkka sijaiti kirjamessuilla on messukeskuksen B-hallissa (messukartasta merkinnällä B/39). Siellä siis olemme mekin, lauantaina klo 14-14.45 ja mahdollisesti muulloinkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: