Kultakuoriaisen tulevia teemoja

Barbaarinumero ilmestyy keväällä 2012. Teema voidaan ymmärtää laajemminkin, joten pelkkiä Conan-pastisseja ei tarvitse lähettää (joskin myös ne ovat erittäin tervetulleita). Barbaarihenkisiä tarinoita voi toki sijoittaa fantasiamaailmojen tai historiallisen ajan lisäksi vaikkapa Burroughsin hengessä avaruuteen, Mad Max -tyyliin tuhonjälkeiseen maailmaan jne., liittää tarinoihin scifi- tai kauhuelementtejä tai mitä sitten keksiikin. Reipashenkistä seikkailua ja miekkamittelöä kuitenkin toivotaan, joko vakavissaan tai pilke silmäkulmassa. Deadline on tammikuun lopussa.

Dekkarinumero ilmestyy näillä näkymin syksyllä 2012. Numeroon haetaan erilaisia tavalla tai toisella spekulatiivisia dekkareita. Tyyli, teema ja ympäristö ovat tässäkin vapaat, tarinoissa voi hyödyntää vapaasti scifi-, fantasia- ja/tai kauhuelementtejä, ja murhamysteerien lisäksi voidaan toki ratkoa muitakin rikoksia. Yliluonnollisia dekkareita, scifidekkareita, fantasiadekkareita, synkän tulevaisuuden dekkareita, lovecraftilaisia dekkareita… mahdollisuuksia on monenlaisia. Deadline on juhannuksena 2012.

*

Muutkin kuin näihin teemoihin liittyvät novellit ovat toki tervetulleita. Kaikilla tulevilla numeroilla ei ole erityistä teemaa, vaan myös ”sekalaisia” numeroita tullaan julkaisemaan jatkossa esim. kesä- tai joulunumeroina, mikäli materiaalia kertyy tarpeeksi.

Kirjoittajien kannattaa toki myös muistaa myös URS-kilpailu, jonka deadline on 2.4.2012. Aiemmin julkaisemattomat urs-henkiset tekstit pääsevät kilpailemaan palkinnoista, maineesta ja kunniasta – tosin tietysti vain, jos ne lähettää osoitteeseen kilpailu@urs.fi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: