Kultakuoriainen #4

Pitkään ja hartaasti työstetty ja toivottavasti myös odotettu Kultakuoriaisen barbaarinumero on nyt täällä! (Tai tarkkaan ottaen täällä.) Mukana seitsemän tarinaa teräksen salojen ja sandaalien alla murtuvien valtaistuinten maailmasta, toki taatun barbaarisesti kuvitettuna.

Lehden avaa Shimo Suntilan veijarihenkinen Amirin torni, jossa epäsuhtainen antisankaripari lähtee vaaralliselle ryöstöretkelle, eikä sen enempää kieroilussa kuin verenvuodatuksessakaan säästellä. Hieman hyveellisemmän päähenkilön esittelee Rasimus tarinassaan Pahan sielu, jos kohta hänenkään sankarinsa ei kaihda keinoja taistelussaan pahaa vastaan. Christine Thorelin Vuorilta ei palata taas vie karskin seikkailijajoukon etsimään maalaiskylää ahdistavia epäkuolleita, mutta vuoriston vaarat eivät ole leikin asia edes barbaarisotureille.

Lucilla Linin Sotarosvo kertoo nuorukaisesta, jolle ennustukset lupaavat mainetta ja suuria tekoja, mutta todellisuus paljastuu paljon sankaritaruja synkeämmäksi. Maineteoista haaveillaan myös Markus Harjun Jääkäärmeen laulussa, vaikka sankarihaaveita elättelevän pojankoltiaisen ura uhkaakin hyytyä hankeen heti alkumetreillään. Jussi Katajalan tarinassa Kuninkaiden veri taas näemme, kuinka ennustukset ja profetiat toteutuessaankaan eivät tuo erityistä onnea. Ja lopuksi Jaakko Seppälän Brutal Deluxe vie meidät miekan ja magian maailmoista yhtälaisen barbaariseen tulevaisuuteen.

Lehden ulkoasu on hieman uudistunut, toivottavasti silmiä miellyttävään suuntaan. Valitettavana sivuvaikutuksena pdf-tiedoston koko kolminkertaistui, kevyempi versio lehdestä on työn alla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: