Huomenna ne tulevat -antologia ilmestynyt

Vuoden ensimmäinen painettu URS-antologia on nyt ilmestynyt! Sisällys on nähtävissä täällä. Antologia on tilattavissa Espoon scifi- ja fantasiaseura Esc Ry:n kautta. Sivuille sitä ei ole vielä tätä kirjoittaessani päivitetty, sen verran tuoreesta julkaisusta on kysymys, mutta tiedusteluja voi varmasti jo lähettää!

Julkistamistilaisuus pidettiin 14.4. Turussa ravintola Proffan kellarissa. Julkkarit jäivät varsin pienimuotoiseksi tapahtumaksi, koska allekirjoittanut ei muilta touhuiltaan oikein muistanut tilaisuutta promotoida eikä siitä esim. ollut tässä blogissa minkäänlaista informaatiota (tarvitsisin selvästi jonkunnäköisen sihterin, tai sitten pitäisi vähentää lehti- ja antologiaprojekteja, joita koko ajan puuhaan… tai sitten vain lakata nukkumasta). Kiitokset kuitenkin kaikille, jotka puutteellisesta tiedottamisesta huolimatta paikalle päätyivät!

Kirjaa on mahdollista ostaa myös kirjoittajilta itseltään, joskin tämä tietysti on hieman hankalaa niille, jotka eivät heitä henkilökohtaisesti tunne. Pyrimme kuitenkin tuomaan kirjaa myyntiin ainakin fandomin ”pääkaupunkeihin” eli Tampereelle, Helsinkiin, Jyväskylään ja Turkuun, missä sielläkin otetaan vielä toinen kierros. Olemme myös lähiaikoina läsnä ainakin Tampreen, Helsingin, Espoon ja Turun scifiseurojen ”mafioissa” (ts. säännöllisissä illanvietoissa, onkohan tälle mafialle oikein virallisempaa termiä?), joten meitä voi rohkeasti tulla nykimään hihasta! Helsingin seuraava mafia on torstaina 26.4. St. Urho’s Pubissa (Museokatu 10, URS-edustus lienee paikalla joskus iltayhdeksän jälkeen), Espoon mafia taas 30.4. Leppävaarassa ravintola Harakanpesässä (Leipurinkuja 2, klo 19-). Turun mafia on ravintola Teerenpelissä 3.5. (Eerikinkatu 8, klo 18-)  ja Tampereen mafia 8.5. ravintolassa Kahdet kasvot (Kauppakatu 14, klo 18.30-). Mikäli tässä nyt on väärää informaatiota, niin asioista paremmin tietävät korjatkoon!

Varsinaisista julkistamistilaisuuksista seuraava, josta on varma päivämäärä, on Tampereella 28.4. (tarkka aika ja paikka on vielä työn alla). Helsingissä on myös tarkoitus järjestää jonkinlainen tilaisuus, mutta sen yksityiskohdista neuvotellaan edelleen. Jyväskylään saavumme 12.5. Suomen tieteiskirjoittajien Kirjalliseen iltaan (Kirjailijatalo, Seminaarinkatu 26 B, klo 18-20), ja Turussa olemme tavattavissa Kirja irti -tapahtumassa 26.5. (tarkempaa tietoa täällä). Ja toki antologiaa on myynnissä myös Finncon-tapahtumassa heinäkuussa, mikäli joku malttaa odottaa sinne asti… Lisää informaatiota seuraa, kunhan ajat ja paikat varmistuvat.

Joka tapauksessa pyrimme siihen, että kaikki halukkaat kirjan saavat! Sitä voi tiedustella tämän blogin tai URS-facebookryhmän kautta, sekä sähköpostiosoitteesta urs.toimitus (at) gmail.com.

LISÄYS: Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat Ry:n kevätkokous on sunnuntaina 22.4. klo 15 Helsingissä Lasipalatsin kahvilassa (Mannerheimintie 22-23, katutaso). URS-kirjoja on myytävänä myös siellä. Tarkempi (ja selkeämpi) kiertuelista tulee tänne blogiin mahdollisimman pian, kunhan muutama paikka varmistuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: