Tulevia antologioita

URS ei pysähdy, eikä sitä kaiketi kukaan ole odottanutkaan. Kansanperinnekauhu- ja kyberpunk-antologiat alkavat olla jo loppusuoralla, ja okkulttisen dekkarin antologian deadline lähestyy (1.5., eli vielä ehtii mukaan!), mutta mainostetaanpa nyt tulevia projekteja, joista on toistaiseksi ollut vain vähän ja epämääräistä informaatiota:

Splatterpunk-antologia. Kyberpunkin jälkeen saadaan nauttia toisesta 80-90 -lukujen genrestä, splatterpunkista. Nyt kirjoittajat saavatkin toden teolla päästää pimeän puolensa valloilleen ja kirjoittaa häijyjä, väkivaltaisia, ällöttäviä ja kaikin puolin epäkorrekteja tekeleitä – toki huumoria unohtamatta, kunhan se on mustaa. Toimittajina ovat Tuomas Saloranta sekä uutta verta URS:in riveihin tarjoava Juha Jyrkäs. Tekstejä toivotaan 14.7. mennessä. Tarkka ilmestymisaikataulu ei ole vielä selvillä, todennäköisesti kirja läiskähtää julki yllättäen kuin suolenpätkä seinälle!

Rillumapunk-antologia hakee vielä hieman muotoaan, ja alagenren tarkkaa määritelmääkin vasta hahmotellaan. Toiveissa on kuitenkin scifiä, fantasiaa ja kauhua vanhan suomifilmin hengessä, joko nostalgisessa ympäristössä tai sitten kaukaisessa menneisyydessä, yhtäläisen kaukaisessa tulevaisuudessa tai miksipä ei aivan kuvitteellisessakin maailmassa! Jonkinlainen luonnostelma siitä, mitä nyt haetaan, löytyy tämän kirjoituksen jälkipuoliskolta, ja tarkempi rillumapunk-määritelmä pyritään saamaan aikaan lähitulevaisuudessa. Aikatauluja ei ole vielä päätetty, mutta lisää informaatiota seuraa!

2 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. osatekija
  Huh 18, 2013 @ 19:07:12

  Rillumapunk! Ihana termi.

  Vastaus

 2. Tuomas Saloranta
  Huh 18, 2013 @ 19:32:22

  Termin keksi Helsingin fandomissa vaikuttava Mika Loponen, kiitokset siitä hänelle! 🙂

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: