Muutoksia suunnitelmiin

Koskapa kaikki sujuisi suunnitelmien mukaan? Nyt joudumme valittaen ilmoittamaan, että URS-kansanperinnekauhuantologia Ken vainajia muistelee ja muita myytillisiä tarinoita myöhästyy. Finnconissa käyneet varmasti huomasivatkin, että kirjaa ei siellä näkynyt, ja syynä ovat hienoiset tekniset ongelmat. Materiaali on kuitenkin kasassa ja toimitettu, ja kirja ilmestyy Helsingin kirjamessuilla 24. – 27.10.2013. Ruuhkan välttämiseksi kyberpunk-antologia Mustaa lihaa julkistetaan jo Turun kirjamessuilla 4. – 6.10.2013.

Myös Kultakuoriaisen oudot maailmat -teemainen numero #7 viivästyy hieman ja ilmestyy todennäköisesti syys-lokakuussa. Tästä syystä Kultakuoriaiset #8 ja #9 siirretään vuodelle 2014. Tällä kertaa kummassakaan ei ole erityistä teemaa, joten lähettää saa aivan kaikenlaisia tekstejä, kunhan ne vain ovat URS!

Ja vielä muutamme splatterpunk-antologian aikataulua. Novellien deadlinea jatketaan elokuun alkuun, eli 1.8. asti on aikaa lähettää meille verta ja suolenpätkiä (tosin mieluiten tekstimuodossa).

LISÄYS: Okkulttisen dekkarin antologia Murhamystiikkaa on sentään aiemmin ilmoitetussa aikataulussa. Projektin etenemisestä on lisää tietoa Facebook-sivulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: