Kultakuoriainen menee tauolle

Uskolliset lukijat ovat ehkä huomanneet, että URSin pää-äänenkannattaja Kultakuoriainen-lehti on viime aikoina ilmestynyt melko harvakseltaan. Numero #7 on kyllä tulossa, mutta se on erinäisistä syistä viivästynyt, eikä tarkkaa ilmestymisajankohtaa uskalla tässä luvata.

Seitsemännen numeron jälkeen Kultakuoriainen vetäytyykin sitten koloihinsa määrittelemättömälle tauolle. Aiemmin julkistetut, aiheeltaan vapaat numerot #8 ja #9 siis peruuntuvat.

Syy päätökseen on, että edes likimain säännöllisesti ilmestyvälle lehdelle ei tällä hetkellä ole realistista mahdollisuutta. URS-aktiiveista suurin osa työskentelee Osuuskumma-kustannuksessa, ja allekirjoittaneella on kädet täynnä työtä Kuoriaiskirjat-pienkustantamoni kanssa. Lehden tekemiseen, tai ylipäätään päivystävän ”URS-toimituksen” ylläpitoon, ei valitettavasti riitä kenelläkään aikaa eikä resursseja.

Kokonaan lehteä ei kuitenkaan kuopata, vaan se jatkaa ilmestymistä satunnaisesti erikoisnumeroina, silloin kun jollakulla on aikaa ja intoa yksittäisen lehden toimittamiseen. Näistä ilmoitetaan projektikohtaisesti.

Pahoittelumme niille, jotka ovat lähettäneet novelleja myöhempiin lehtiin tai Kultakuoriaisen avoimeen hakuun. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta lukea, saati kommentoida niitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: